Masina de cusut saci –Utilitate și avantaje

În magazinul online.ro www.paff.ro pe lângă multe produse de ambalare veți găsi o serie de echipamente și aparate utile în procesul de împachetare și pregătire a mărfurilor ce urmează a fi depozitate sau transportate. Dintre acestea vom discuta azi despre mașina de cusut portabilă pentru saci. 

Această soluție combină confortul unui sistem mobil cu precizia unui pachet premium de manipulare. Este gândită pentru instalațiile de producție sau pentru infrastructuri pentru un sisteme automatizate. Mașina vă poate ajuta să țineți pasul cu volumul pe care îl produc mașinile automate. Scopul este ca o astfel de mașină de cusut să poată fi integrată în orice linie de producție, atâta timp cât există oameni care să o poată gestiona.

Mașina de cusut GK 26-1A – De ce să cumperi?

Este un model versatil și soluția perfectă pentru aplicații mici. Are o capacitate de 250 – 300 de saci pe oră. Se poate utiliza în industria agricolă, chimică, pentru produse alimentare, produse pentru animalele de companie. Având o greutate mică se poate muta ușor dintr-o parte în alta în funcție de cerințele activității. Poate face față celor mai solicitante locuri și sarcini. În orice depozit în care se folosesc saci de rafie sau de hârtie în mod frecvent sau în centrele de ambalare se recomandă să se folosească o astfel de mașină. Scopul este de a spori productivitatea și de a îmbunătăți designul produselor ambalate.

Mașina portabila de cusut este ușor de manevrat și simplu de utilizat. Este nevoie doar de puțină îndemânare iar în foarte scurt timp aproape oricine va reuși să o folosească în mod corespunzător. Activitatea de cusut durează în sine doar câteva secunde și este nevoie de minim de experiență. Mașina de cusut portabilă GK 26-1A poate fi utilizată atât pentru sacii din hârtie cât și pentru cei din rafie. Să ne gândim de exemplu la faptul că hrana și alte produse pentru animalele de companie sunt vândute în saci cusuți. La fel se întâmplă și cu sacii de cărbune pentru grătar, care sunt ambalați într-un tip de hârtie foarte rezistentă. Iar exemplele pot continua cu siguranță.

Mașina de cusut portabilă GK 26-1A se comercializează în țări din toată lumea și este considerată a fi printre cele mai bune din industria ambalării și pregătirii produselor. Modelul este aproape cel mai popular din lume pentru că poate fi utilizat pentru mai multe materiale: rafie, hârtie, plastic, pânză grosa, bumbac, iută.

Caracteristici mașină de cusut portabilă

1. necesită un singur ac

2. viteză de 1,500-1,700rpm

3. lungime cusătură 8.5 mm

4. mecanism simplu de utilizare

5. dispozitiv automat de tăiere a firului

6. ideal pentru cusături fine

7. design ergonomic, se potrivește perfect pentru mâna operatorului și funcționează ușor

8. asigură calitate stabilă

9. construcție robustă și design de încredere

10. sistem integrat de ungere a pompei de ulei

11. compactă: cântărește 5/7 kg și măsoară 36 x 26 x 38 cm

Mașina de cusut GK 26-1A este foarte apreciată pentru fiabilitatea sa și pentru faptul că se întreține ușor. O puteți comanda online la Fabrica de ambalaje sau telefonic la numerele afișate pe site.

Înființată în 1993, Fabrica de Ambalaje a crescut foarte mult în ultimii ani și a onorat de-a lungul timpului comezi pentru firme importante din țară și din străinătate. Experiența și seriozitatea sunt principalele atu-uri care ne recomandă ca furnizor de încredere pentru produse și soluții optime de ambalare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.