Producator folie stretch: Sfaturi din partea unui expert

PAFF producator folie stretch vă recomandă următoarele lucruri în legătură cu achiziționarea și aplicarea foliei de ambalare.

Tot mai multe companii care își distribuie produsele conștientizează azi importanța minimizarii materialelor de ambalare. Aceasta reprezintă în sine o modalitate excelentă de reducere a costurilor în lanțul de aprovizionare, precum și a volumului de deșeuri trimis la groapă de gunoi.

Folia stretch este utilizată pe scară largă în numeroase domenii. Ea ajută la o mai bună asigurare a paletilor și reduce daunele care pot apărea în cazul în care cutiile cad, se dezechilibrează sau se înclină în timpul transportului. În plus, folia stretch protejează încărcătură împotriva prafului, murdăriei și umidității. Reprezintă un scut de protecție împotrivă razelor ultraviolete. Atunci când este utilizată în mod corespunzător, folia stretch poate proteja în mod eficient încărcăturile, astfel încât produsele să ajungă integre la destinație.

 

Producator folie stretch vă informează: Cum să folosiți eficient folia?

Tot mai mulți transportatori observă că minimizarea materialelor de ambalare este o modalitate de reducere a costurilor în lanțul de aprovizionare, ceea ce reduce volumul deșeurilor. Pentru optimizarea utilizării și funcției, iată câțiva factori importanți pe care ar trebui să-i aveți în vedere pentru a utiliza folia stretch cât mai eficient:

1. Forța de izolare. Aceasta se referă la forța aplicată pe măsură ce încărcătura se rotește și pe măsură ce se folosește folie stretch. Reprezintă unul din cei mai importanți factori pentru transportarea mărfurilor, deoarece poate influența modul în care încărcătura va fi recepționată: produsele vor ajunge sau nu în siguranță la destinație? Forța de izolare corespunzătoare este atinsă fără o creștere inutilă a cantității de folie stretch utilizată.

2. Dimensiunea paletului. Aceasta ar trebui să determine dimensiunea foliei stretch pe care trebuie să o folosiți. Pentru sarcini mai mici sau pentru încărcături care necesită uniformizare în partea de sus sau în partea de jos, poate fi suficientă o folie stretch de 30-45 cm lățime. În schimb pentru încărcături mai mari, ar putea fi nevoie de o folie stretch ceva mai mare.

3. Forma paletului. Producator folie stretch Paff.ro vă recomandă ca pentru paletii uniformi și ușor de înfășurat, să folosiți folie stretch simplă. În schimb pentru forme atipice, cu colțuri neregulate sau cu dimensiuni diferite, poate fi nevoie de folii stretch mult mai rezistente. Regula de bază este în felul următor: cu cât este mai dificil de înfășurat un palet, cu atât este nevoie de o folie stretch mai groasă și mai rezistentă. Aceeași regulă se aplică și când ne raportăm la timpul necesar pentru înfolierea paletului.

4. Dispenser de aplicare a foliei stretch (comanda aici). Pentru companiile care trebuie să înfășoare zilnic mai mult de 15-20 de paleți, cumpărați de la un producator folie stretch un dispenser adecvat de aplicare. Acesta va spori productivitatea și vă va ajuta la economisirea costurile materialelor utilizate. Dispenserul de folie stretch, având o capacitate rapidă de ambalare, este util atât pentru mediile mici cât și pentru mediile mari de producție. El permite operatorului să controleze mai bine cantitatea de folie folosită pentru diferite sarcini, reducând pierderile.

Pentru mai multe sfaturi de ambalare și logistică răsfoiți paginile paff – producator folie stretch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.