Pungi cu fermoar – ce sunt și ce facem cu ele?

Sub denumirea de “pungi cu fermoar” regăsim acele pungi resigilabile realizate din polietilenă. Pentru o bună organizare și protecție, articolele au nevoie de ambalaje practice și comode, iar pungile cu fermoar au început să fie din ce în ce mai solicitate tocmai pentru că răspund foarte bine acestor provocări.

Pungile cu fermoar se întâlnesc și sub denumirea de zip, ziplock, pungi închise ermetic sau resigilabile. Sunt extrem de utile și au o aplicabilitate foarte variată. Pot fi folosite în scop personal sau în activitatea unei firme. Aceste pungi cu fermoar sunt de asemenea foarte rezistente și pot fi utile pentru ambalarea și livrarea produselor. Pe de o parte, ele vor proteja produsul respectiv împotriva umidității și a altor factori din mediul extern, iar pe de altă parte produsul va fi mai prezentabil și ușor vizibil.

Ceea ce face ca aceste pungi să fie deosebit de practice este exact fermoarul care le închide ermetic. Datorită bandei care se resigileaza, pungile cu fermoar pot fi utilizate de mai multe ori.

Utilizări comune ale pungilor cu fermoar

  • în magazinele de pescuit pentru depozitarea cârligelor sau a momelilor
  • în depozitele de componente IT pentru a le proteja pe acestea de praf
  • în magazinele de componente și alte produse mai mici cum ar fi mufe, adaptoare, condensatoare, șuruburi, cuie, piulițe, alimentatoare etc; pentru prezentarea la raft
  • pentru a congela anumite alimente
  • pentru a păstra obiecte de valoare (cum ar fi bijuterii)
  • pentru depozitarea semințelor de legume
  • pentru a ambala produse sub formă de pudră
  • pentru protejarea alimentelor. Fiind ferite de umezeală, termenul lor de valabilitate va fi mai mare.
  • pentru ambalarea elementelor de feronerie

Iar lista poate continua, căci pungile cu fermoar ar putea fi utilizate practic pentru orice articol, în funcție de creativitatea utilizatorului.

Pungile cu fermoar sunt fabricate din polietilenă pură și sunt disponibile în mai multe dimensiuni. În oferta noastră veți găsi aceste pungi în seturi de câte 1000 de bucăți, pentru că sunt ieftine și se transportă ușor. Au o grosime de 50 microni, ceea ce le face să fie deosebit de rezistente la rupere. Fermoarul este ranforsat și ușor de închis.

Pungi cu fermoar – Cum se folosesc?

Pungile resigilabile au un fermoar interior deasupra și se închid prin prinderea fermoarului cu ajutorul degetelor. Acest lucru este extrem de practic pentru că aveți posibilitatea de a le deschide și a le închide de mai multe ori. Ele sunt 100% reutilizabile. Nu este nevoie să legați pungă cu sfoară sau alt material, căci fermoarul o va sigila perfect, va protejarea conținutul de praf, umiditate sau alți factori de contaminare.

Pungi cu fermoar – Cum se măsoară?

Pungile se măsoară în interior sau la exterior, din partea de jos a fermoarului până la baza pungii și dintr-o parte laterală către cealaltă. După zona de închidere a fermoarului, fiecare pungă are o parte liberă de aproape 1.2 cm, dar dimensiunea poate varia în funcție de model. În general această suprafața prezintă câteva striații, lucru ce permite utilizatorului să deschidă mult mai ușor punga. Pentru o bună organizare, această zonă poate fi utilizată pentru a scrie ce conține punga sau pentru a perfora un orificiu astfel încât punga să poată fi agățată într-un cui sau alt dispozitiv similar.

În magazinul on-line paff.ro veți găsi mai multe tipuri de pungi cu fermoar, de dimensiuni diferite (începând cu cele mai mici care au 40 x 60 mm, până la variante mai mari care au dimensiuni de 420 x 535 mm). Aceste dimensiuni reprezintă partea interioară a pungilor, spațiul utilizabil.

Dacă ați avea acum două pungi cu fermoar în mână, ce ați pune în ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.